Werkwijze Zo gaan wij te werk

Rondom Regenwater verzorgt het infiltreren en hergebruiken van regenwater van A tot Z. In onderstaande stappen kunt u onze werkwijze lezen. Aan de hand van deze werkwijze bent u verzekerd van een volledig uitgevoerd project, want alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Mocht u liever zelf aan de slag gaan, dan is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een gedeelte van onze diensten en producten af te nemen.

Afspraak maken
1

Afspraak maken

Neem contact met ons op, dan kunt u een afspraak maken voor het oriënterende gesprek.

Oriƫnterend gesprek
2

Oriƫnterend gesprek

Het oriënterend gesprek zal telefonisch of op uw locatie plaatsvinden. In het gesprek geeft u aan welke oplossing u zoekt en welke eisen u stelt aan het afvoeren van het overtollige hemelwater. Dit nemen wij mee in ons onderzoek om te kijken naar wat er bij u mogelijk is.

Onderzoek
3

Onderzoek

In het onderzoek bekijken wij alle facetten die nodig zijn voor het infiltreren of hergebruiken van het overtollige water. Denk hier bijvoorbeeld aan:

 

  • de K-waarde (waterdoorlatendheid van de grondlagen);
  • de juiste volumes om het water te verwerken;
  • het vermogen van de pomp;
  • de kosten van de producten en uitvoering, etc.

 

Aan het onderzoek kunnen kosten verbonden zijn, dit geven wij tijdig aan.

Passend advies
4

Passend advies

Na het onderzoek zullen we met u de resultaten bespreken. Uit deze resultaten blijkt wat voor u de best passende manier is om het water te gaan hergebruiken of infiltreren. Tevens zullen wij met u bespreken hoe wij de uitvoering gaan realiseren en welke producten en middelen wij gaan gebruiken. Daarnaast ontvangt u van ons een offerte.

Uitvoering van A tot Z
5

Uitvoering van A tot Z

De aanpak van de daadwerkelijke uitvoering verschilt sterk per project. Uitvoering van A tot Z spreekt voor zich: alle werkzaamheden zoals het graafwerk, de afvoer van aarde, de aanleg van de installatie, etc., zal binnen de afgesproken planning plaatsvinden. RondomRegenwater gebruikt uitsluitend goedgekeurde materialen van een uitstekende kwaliteit.

Service en onderhoud
6

Service en onderhoud

Mochten er na de afronding van het project toch nog zaken zijn die niet voldoen aan uw verwachtingen, dan lossen wij dit voor u op. 

Indien gewenst is het mogelijk om een service contract af te sluiten. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van pompen, filters, etc.

contact

Kunnen wij u helpen?