Blog

De toekomst van duurzaam waterbeheer

Water, het lijkt zo vanzelfsprekend. Draai de kraan open en daar is het. Maar wist je dat veel van ons water verloren gaat, puur omdat we er niet efficiënt mee omgaan? Voor gemeenten, waterschappen en provincies ligt hier een gouden kans. Een kans om waterinfiltratie en hergebruik van water op de kaart te zetten. Een duurzamere toekomst ligt binnen handbereik. Hoe? Dat leggen we je uit.

Lees verder

Plantenbak kopen? Vind de perfecte plantenbak

Bedrijfsgebouwen hebben vaak een groot dakoppervlak en bestrating om het gebouw heen waar enorm veel regenwater vanaf kan komen. De overheden (gemeente, provincie en het Rijk) vragen of eisen een goede verwerking van al dit water.

Lees verder

Het Belang van Regenwaterafkoppeling

In de voortdurende strijd tegen klimaatverandering en de groeiende druk op onze natuurlijke hulpbronnen, wordt het steeds belangrijker om duurzame praktijken te omarmen. Eén van deze praktijken die de aandacht verdient, is het afkoppelen van regenwater. In dit blogartikel zullen we uitleggen waarom regenwaterafkoppeling zo cruciaal is voor duurzaam waterbeheer en hoe het bijdraagt aan een gezondere planeet.

Lees verder
contact

Kunnen wij u helpen?